Fejléc

Közlekedési mobiljegy - MEDSTUDENT 30 napos összvonalas tanuló bérlet

MEDSTUDENT 30 napos összvonalas tanuló bérlet:
A kedvezményre jogosultak:

  • közép- és felsőfokú oktatási intézményben tanulói/hallgatói jogviszonyban álló, egészségügyi szakirányú képzésben részvevő tanulók, hallgatók.  

A kedvezményes bérlet használatára vonatkozó jogosultság:

  • az utazási jogosultságát ellenőrzéskor az utas érvényes diákigazolványával, vagy a 2019/2020 tanév I. féléves érvényesítő matricával érvényesített diákigazolványával és az egészségügyi szolgáltató vagy fenntartó, illetve egyéb egészségügyi szakellátást (pl.: gyógyszertár) biztosító szervezet, egyéni vállalkozó, gazdasági társaság által kiállított munkáltatói igazolásával/igazolványával, vagy 
  • a nem eredeti, hanem nyomtatott aláírást és pecsétet tartalmazó vagy aláírást és pecsétet egyáltalán nem tartalmazó, a 362/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet alapján kiadott igazolásával, és egészségügyi szolgáltató vagy fenntartó, illetve egyéb egészségügyi szakellátást (pl.:gyógyszertár) biztosító szervezet, egyéni vállalkozó, gazdasági társaság által kiállított munkáltatói igazolásával/igazolványával, és bármely személyi azonosításra alkalmas okmány (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély) felmutatásával tud eleget tenni.