Fejléc

Felsőoktatási hallgatók bérlet visszaváltása

Tájékoztató

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. tájékoztatja a egyetemi hallgatókat, hogy az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (III.11.) Kormányrendelet 4.§ b) pontjában foglaltakra történő hivatkozással társaságunk lehetőséget biztosít a Kecskemét Megyei Jogú Város közigazgatási határain belül közlekedő helyi autóbuszjáratokra érvényes, és felsőoktatási intézmények hallgatói által megvásárolt, legalább az intézkedés bevezetésének napján érvényes tanuló bérletek időarányos árának visszatérítésére.

A bérletvisszaváltás helyszínei:

Ügyfélkapcsolati Iroda 6000 Kecskemét, Kéttemplom köz 5. A személyes ügyfélfogadás 2020. március 23-tól további intézkedésig szünetel
Helyi elővételi pénztár 6000 Kecskemét, Széchenyi tér munkanapokon 1-től 7-ig 5:30 - 19:00
munkanapokon 8-tól 31-ig 6:00 - 18:00
szombat - vasárnap 6:00 - 14:00
ünnepnapokon zárva

A bérlet visszaváltáshoz szükséges igazolni az aktív felsőoktatási hallgatói jogviszonyt. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a helyi autóbuszjáratok igénybevétele az intézkedés tartalmától és érvényességének lejáratától függetlenül továbbra is az Üzletszabályzatban meghirdetett díjtermékekkel és alkalmazási feltételek betartásával lehetséges.

Kecskemét, 2020. március 12.


Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.