Fejléc

Igénybejelentés munkáltatók részére

 

Tisztelt Kecskeméti Munkáltatók!

A Városi Operatív Törzs 50/2020. (III.24.) határozatában felkérte Társaságunkat, hogy a kecskeméti munkáltatók erre irányuló igénye esetén a munkába járás céljára biztosítsunk a veszélyhelyzeti járványügyi előírásokra is tekintettel lévő járatot, ha az azt várhatóan igénybe vevők száma eléri a 15 fő/járat létszámot.A járatokat a közszolgáltatásban rendszeresített díjszabással lehet igénybe venni. Az  igények kielégítésére akkor is lehetőséget kell teremteni, ha a 15 fő/járat létszámminimumot több, egymáshoz közel elhelyezkedő munkáltató együttes igénylésével lehet elérni.
Fontosnak tartjuk, hogy a valós, részletes és pontos információkon alapuló utazási igényeket megismerjük és lehetőség szerint teljesítsük a veszélyhelyzet alatt is.
Kérjük a munkáltatókat, hogy igény esetén az alábbi űrlap kitöltésével jelezzék dolgozóik munkába járással kapcsolatos  utazási szándékát.

Kérjük, hogy Munkáltatónként egy kapcsolattartót szíveskedjenek kijelölni, akit a cégjegyzésre jogosult felhatalmaz a szükséges információk egyeztetésére.  
Együttműködésüket köszönjük!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

* * *
Képviseletre jogosult aláírási címpéldánya:
*
Kapcsolattartó meghatalmazása:
* * * Térképen jelölöm ki * Térképen jelölöm ki *
Mely napokon szükséges közlekedtetni az autóbuszjáratot?*
Melyik naptól szeretné a járat közlekedését?
*
Mikori indulási idővel kell a munkahelyhez legközelebb eső megállóhelyről elszállítani a dolgozókat?
*
Mikori érkezéssel kell a munkahelyhez legközelebb eső megállóhelyre szállítani a dolgozókat?
*
X