Fejléc

Hamarosan! Térképes utazástervezés Kecskemét közösségi közlekedésében

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. tájékoztatja a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a jelenleg is használható https://menetrend.kecskemet.hu menetrendi kereső oldal mellett térképes útvonaltervező indítását tervezi, amellyel kényelmesen és könnyedén tudja Kecskeméten belüli utazásait megtervezni és amelynek kezdő időpontjáról a www.keko.hu oldalon, valamint a társaság hivatalos facebook oldalán (https://www.facebook.com/Kecskemetikozlekedes) tájékoztatjuk utasainkat a menetrendi adatok tesztelési folyamatának lezárultát követően.

Társaságunk nagy hangsúlyt fektet a hiteles utastájékoztatásra, ezért kérjük, hogy a kecskeméti helyi autóbusz-közlekedéshez kapcsolódó utazás tervezésük során a társaságunk által közzétett menetrendi adatokat, menetrendi kereső oldalakat, útvonaltervezőket helyezzék előtérbe. 

Az AppCorner Kft. által 2020. augusztus 18-ai bevezetéssel hirdetett kecskeméti utazástervező alkalmazás vonatkozásában utasaink védelmében fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a „Kecskeméti Menetrend” elnevezésű applikáció fejlesztői társaságunkkal nem vették fel a kapcsolatot és így társaságunk nem vállal semmilyen felelősséget az applikáció tartalmáért. Ennek megfelelően figyelmükbe ajánljuk az applikáció fejlesztőinek a figyelem felhívását is, miszerint „a fejlesztők nem vállalnak felelősséget az adatok valódiságáért, és az alkalmazás használatából eredő esetleges károkért, kellemetlenségekért.”

Társaságunk csak a saját maga által közzétett adatokért és az általa rendszeresen frissített alkalmazások adattartalmáért tud felelősséget vállalni.

Kecskemét, 2020. augusztus 18.

Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.