Fejléc

Ideiglenes autóbusz megállóhelyek és forgalmi rend kialakítása a Kodály Zoltán téren a Vasútállomás előtti területeken

Tájékoztató

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. tájékoztatja a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a  Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. és közszolgáltatási partnere az Inter Tan-Ker Zrt. valamennyi személyi és infrastrukturális feltételét megteremtette annak, hogy az autóbusszal végzett helyi menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatást 2020. január 1-től rendben megkezdje.

Tekintettel arra, hogy az Inter Tan-Ker Zrt. és a Volánbusz Zrt. között a Noszlopy Gáspár parkban található helyi pályaudvar használatára vonatkozólag azonban eddig a megfelelő megállapodás nem jött létre, a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának hozzájárulásával az Inter Tan-Ker Zrt. írásbeli kérésének megfelelően a következő ideiglenes forgalmi rendet vezeti be a Kodály Zoltán téren, a Vasútállomás előtti területeken:

Ideiglenes kocsiállás:Induló járatok:
1 1, 2D, 2S, 12D 
2 15, 19
3 7, 7C, 21D, 25
4 Érkező járatok számára fenntartva
5 21, 22, 32

 A fent bemutatott ideiglenesen kialakított forgalmi rend szerint az érintett vonalak járatai a meghirdetett menetrendben a Noszlopy Gáspár parkra vonatkozó indulási időpontoknak megfelelően indulnak. 

Az 1,3,4 kocsiállások kialakítása a meglévő parkolósávok igénybevételével történt, ezért kérjük, hogy 2020. január 1-től ezeket a parkolósávokat a kihelyezett közlekedési táblák figyelembevételével ne használják parkolásra. Kérjük ennek fegyelmezett betartásával az autóbusz közlekedés zavartalan lebonyolítását segíteni szíveskedjenek.

 

Kecskemét, 2019. december 30.


Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.