Fejléc

Iskolások hete az MH Vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár szervezésében

Tájékoztató

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a 2023. május 30-június 2. között az MH Vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár szervezésében megrendezésre kerülő „Iskolások hete" programra érkező diákok eljutásának biztosítása érdekében az alapjáratok mellett szükség szerint, a járatokra előzetesen jelentkező csoportok számának függvényében rásegítő járatokat indítunk a 4-es jelzésű autóbuszvonalon.
Kérjük a rendezvényen résztvevő osztályokat, hogy az info@keko.hu e-mail címen tett csoportos utazási igény bejelentéssel jelezzék Társaságunk felé utazási szándékukat telefonszámmal az utazás napja, az igénybevenni kívánt autóbuszjárat, a létszám és a kiinduló megállóhely megjelölésével.
Az autóbuszjáratok Kecskemét helyi autóbusz-közlekedésében érvényes utazási- és díjszabási feltételekkel vehetők igénybe. A Repülőtérhez különjárattal érkezőket kérjük, hogy a parkolásuk során szíveskedjenek figyelemmel lenni arra, hogy a Repülőtér környezetében található autóbusz megállóhelyeket autóbuszvezetőink akadálymentesen meg tudják közelíteni a résztvevők biztonságos fel- és leszállítása érdekében.

Kecskemét, 2023. május 17.

Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.