Fejléc

Menetrendi értesítés - 7 - 7C módosítások

TÁJÉKOZTATÓ

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. tájékoztatja a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város közigazgatási határain belül közlekedő menetrend szerinti helyi autóbuszjáratok tekintetében az alábbi menetrendi változások kerülnek érvényesítésre 2020. január 01. naptól.

A 7-es vonalon munkanapokon a Noszlopy G. parkból 6:40 órakor induló járat módosított útvonalon közlekedik. A járat útvonala az „Agrikon" megállóig változatlan marad utána a következő megálló sorrend alakul ki: „Raktár utca", „Univer", „Ipar utca", „Közlekedési Központ", Nissin Foods", „Knorr-Bremse", „AXON", „Szélmalom Csárda", „Lőtér". A „Bodzai utca" megállótól ismét a jelenlegi útvonalon közlekedik a járat a Széchenyi térre.

A 7C vonalon munkanapokon a Noszlopy G. parkból 7:10 órakor induló járat 7-esként közlekedik. A járat útvonala az „Élelmiszerbolt" megállóig nem változik, utána a következő megálló sorrend alakul ki: „Petőfi Nyomda", „Kenyérgyár", „Agrikon", „Raktár utca", „Univer", „Ipar utca", „Közlekedési Központ", „Nissin Foods", „Knorr-Bremse", „AXON", „Szélmalom Csárda", „Lőtér". A „Bodzai utca" megállótól ismét a jelenlegi útvonalon közlekedik a járat a Széchenyi térre. Fenti módosítások miatt a 13K vonalon munkanapokon a Széchenyi térről 6:45 és 7:15 órakor induló járatpárok kellő igénybevétel hiánya miatt megszüntetésre kerülnek.

Kecskemét, 2019. december 6.


Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.