Fejléc

Nőnapi meglepetés

Nőnapi meglepetés: üdvözlőlappal érkeznek a kedvezmények

Március 8-án, nőnap alkalmából egyedi üdvözlőlappal lepik meg az első 6000 hölgyutast Kecskeméten a helyi buszjáratokon. Érdemes a szép ajándékot megtartani, mert használatával további kedvezményeket lehet igénybe venni a Kecskemét Kártya - Negyedéves bérlet vásárlásakor.

Egyedi képeslapokkal kedveskednek vasárnap, nőnap alkalmából a kecskeméti helyi buszjáratokon a buszvezetők a hölgy utasoknak. Összesen 6000 darab készült a Nagy-Bán Kitti kecskeméti grafikusművész által virágokkal és busszal illusztrált üdvözlőlapokból, amelyen híres magyar költők gyönyörű verseiből is olvashatóak részletek. További meglepetés, hogy a lapok - melyek természetesen a család férfitagjainak is átruházhatóak - kedvezmények igénybevételére jogosítanak. Mindez a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft., közszolgáltatási partnere, az Inter Tan-Ker Zrt., valamint a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. közös akciója.
Az üdvözlőlap felmutatásával ezév június 30-ig 3 százalékkal alacsonyabb áron vásárolható meg a Kecskemét Kártya - Negyedéves bérlet. Ez a bérlet a normál negyedéves összvonalas bérletnél egyébként is 5 százalékkal olcsóbb a Kecskemét Kártyának köszönhetően, ezt az eleve kedvezményes árat lehet tovább csökkenteni (összesen így 8 százalékkal).
A Kecskeméti Városfejlesztő Kft. pedig - ugyancsak idén június 30-ig - 30 százalék kedvezményt biztosít a Kecskemét Kártya vásárlásakor vagy megújításakor annak, aki bemutatja az üdvözlőlapot. Minden egyes lap egy alkalommal használható egy darab bérlet megváltására, és ugyancsak egy alkalommal a Kecskemét Kártya megújítására vagy megvásárlására.
- Tavalyi felmérésünk szerint az utasok közel kétharmada a hölgyek közül kerül ki. Most ezzel az akcióval is szeretnénk őket köszönteni nőnap alkalmából, egyúttal kifejezni nagyrabecsülésünket irányukba. Az idei év során tervezzük, hogy a díjszabásokat illetően további újdonságokkal jelentkezünk - mondta Hári Ernő, a Kecskeméti Központ Kft. ügyvezetője. - A közlekedéspolitikában célszerű, ha a különböző szolgáltatások integráltan jelennek meg. A Kecskeméti Városfejlesztő Kft.-vel közösen arra gondoltunk, hogy a lokálpatriotizmust erősítve fel kívánjuk hívni a figyelmet a sokféle kedvezményre jogosító Kecskemét Kártyára, és ezzel összefüggésben a kártyával alacsonyabb áron megvásárolható negyedéves bérletünkre is. Azért is ajánljuk ezt a termékünket a rendszeresen buszozóknak, mert így csak három havonta szükséges a bérletet megváltani. Reméljük, hogy akciónkat utasaink szívesen fogadják - tette hozzá Hári Ernő.

A promóciós kedvezmény részvételi szabályzata az alábbi LINK-en érhető el.

Kecskemét, 2020. március 6.


Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.