Fejléc

Repülőnap 2021 – eljutás helyi közösségi közlekedéssel (Frissítve: 08.17.)

Tájékoztató

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. tájékoztatja a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 26/2021. (VII.8.), valamint 8/2021. (VII.7.) VFB határozatai alapján a 2021. augusztus 28. és 29. között megrendezésre kerülő 2021. évi Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató idején

  • a kijelölt parkolók (kék, piros, zöld, sárga) és a Repülőtér között a gépjárművel érkező látogatók szállítását, illetve
  • a Széchenyi tér - Repülőtér, valamint Vasútállomás - Repülőtér között a közösségi közlekedés igénybevételével érkező látogatók szállítását a rendezvényre külön meghirdetett autóbuszjáratok közlekedtetésével biztosítjuk.

A 2021. évi Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatóra megvásárolt belépőjegyek felmutatója kizárólag a belépőjegy érvényessége napján külön díj megfizetése nélkül szállhat fel a rendezvény idejére meghirdetett 40, 50, 60, 70, 80, 90 jelzésű autóbuszjáratokra. (https://keko.hu/upload/documents/menetrend_REPULONAP_2021.pdf) Az autóbuszjáratok a megjelölt pontok és a Repülőbázis bejáratai között 6:30 - 19:20 óra között közlekednek a rendezvény mindkét napján.

A megvásárolt belépőjegy kizárólag a belépőjegyen feltüntetett érvényességének napján annak tulajdonosát külön díj megfizetése nélkül jogosítja fel a Kecskemét közigazgatási határán belül helyi díjszabással igénybevehető alábbi menetrendszerinti járatok igénybevételére is, melyek a következők:

A díjmentes utazáshoz a belépőjegy nyomtatott vagy digitális formátuma és érvényes fényképes igazolvány egyidejű felmutatása szükséges.
A külön meghirdetett autóbuszjáratokon a Kecskemét helyi közforgalomban alkalmazott díjszabási kedvezmények és díjalkalmazási feltételek érvényesek, így azok a helyi közforgalomban érvényes menet- és bérletjegyekkel is igénybevehetők.  

A repülőnappal kapcsolatos teljeskörű és naprakész információkat a 2021. évi Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató információs honlapja tartalmazza!  

Jó időtöltést és szórakozást kívánunk Utasainknak!        

Kecskemét, 2021. augusztus 13.

Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.