Fejléc

Utazástervezés Kecskeméten

 

Utazásai megtervezését bízza az alábbi utazástervező alkalmazásokra, amelyekhez a Kecskemét Megyei Jogú Város közigazgatási határán belül közlekedő menetrend szerinti helyi autóbuszjáratok menetrendjét és azok változásait közvetlenül a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. biztosítja:

 

Mobiltelefonos applikációk:

 menetrend.app, amennyiben szeretné elkerülni a menetrendek szolgáltatónkénti böngészését. Az AppCorner Kft. telefonra letölthető alkalmazása a Kecskemét közigazgatási területén belüli, HELYI DÍJTERMÉKEKKEL IGÉNYBEVEHETŐ INTEGRÁLT KÖZLEKEDÉSI szolgáltatások (KeKo, MÁV-START Zrt., Volánbusz Zrt.) közötti utazástervezést tesz lehetővé.


  • App Store:

https://apps.apple.com/hu/app/menetrendapp/id1628019252

  • Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.donmade.menetrend.budapest

  • Huawei AppGallery:

https://appgallery.huawei.com/app/C101728741
Google Térképek alkalmazás, amely térképes alapon az alkalmazott díjszabástól függetlenül mutatja be a Kecskemét közigazgatási határán belüli közvetlen vagy átszállásos helyi és helyközi összes eljutási lehetőséget.

 

Asztali alkalmazások:

Nem szükséges külön alkalmazás letöltése, használatukhoz internet kapcsolat, számítógép, tablet vagy telefon és egy böngészőprogam szükséges. Mobiltelefonra optimalizálva is elérhetőek.

menetrend.kecskemet.hu - Megállóhelytől megállóhelyig az autóbuszjáratok tényleges érkezésének/indulásának a nyomon követésére ajánljuk a menetrend.kecskemet.hu oldalt, ahol dátumválasztást követően autóbuszjáratonként, illetve megállóhelyenként tud VALÓSIDEJŰ HELYI menetrendi időadatokról informálódni. A kiválasztott megállóhelyről naponta induló összes helyi autóbuszjáratot egy felületen láthatja és az alkalmazás „Kedvenc megállóhelyek" () funkciójával rögzítheti  is a gyakran keresett megállóhelyeket.


- a Google Térképek asztali változata, amely térképes alapon az alkalmazott díjszabástól függetlenül mutatja be a Kecskemét közigazgatási határán belüli közvetlen vagy átszállásos helyi és helyközi összes eljutási lehetőséget.

A helyi autóbuszjáratok menetrendi adatait felhasználó további partnerek:

MenetBrandMENETRENDEK.HUME-Icon.png

Magic Earth